Τάνια (Σουλτάνα) Αληγιάννη

H Τάνια Αληγιάννη γεννήθηκε το 1983 στη Νίκαια όπου και μεγαλώσε.
Από τα 20 της χρόνια ανακάλυψε τη μεγάλη της αγάπη, το μασάζ, και ιδιαίτερα το θεραπευτικό, μέσα από το οποίο διδάχτηκε πώς είναι να δίνεις αγάπη μέσα απο το άγγιγμα κοιτώντας τον άλλον με συμπόνια κ κατανόηση.

Σπουδές-εργασιακή εμπειρία

Το 2012 σπούδασε εναλλακτικες θεραπείες στο ΙΕΚ Ξυνή του Πειραιά. Επίσης παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια: Ρεφλεξολογια (ακόμα σήμερα από τα αγαπημένα της είδη), Αρωματοθεραπεια,Ταϋλανδέζικο μασάζ, Ινδικό μασάζ κεφαλής.
Το 2013-14 παρακολούθησε στην NHS Αγιουρβεδικό ινδικό μασάζ κεφαλής και πλάτης: ένα σεμιναριο σταθμός για την επαγγελματική της σταδιοδρομια. Εκεί της έγινε η πρόταση να εργαστεί σε Spa στην Κρήτη και έτσι από τότε εγκαταστάθηκε στο Ρέθυμνο, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες εργάζεται σε μεγαλα ξενοδοχειακα καταλύματα του νησιού και ως Spa manager.
Στα τέλη του 2013 ταξίδεψε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για περαιτέρω σεμινάρια στο χαλαρωτικό μασάζ και στο θεραπευτικό μασάζ, για τα οποία πήρε την πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μασάζ μέσω του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης.
Αργότερα, πάλι στη ΝΗS, σπούδασε trigger points και μασάζ με βεντούζες.
Το 2016 σπούδασε μανικιούρ-πεντικιούρ και ονυχοπλαστική/nail art, με τα οποία επίσης δραστηριοποιείται πολύ.

Υπηρεσίες που προσφέρει:

Χαλαρωτική και θεραπευτική μαλαξη – αυχένα, πλάτης, και οσφυικής μοίρας -, καθώς και εξειδικευμένη μάλαξη για την ισχυαλγία. Shiatsu, Thai yoga massage, ρεφλεξολογια, λεμφικό μασάζ προσώπου και περιποίηση, hot stones, κινησιοθεραπεια, αρωματοθεραπεια, ayurveda massage, ινδικό μασάζ κεφαλής και ώμων, αθλητική μαλαξη , μασάζ με βεντούζες.

Προσφέρει υπηρεσίες κατ’οίκον στο Ρέθυμνο και τους γειτονικούς νομούς της Κρήτης.

Κοινοποιήστε: