Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου

Λεονί Γεωργοπούλου

Ολιστική θεραπεύτρια και δασκάλα ολιστικών θεραπειών

Η  Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι ολιστική θεραπεύτρια και δασκάλα ολιστικών θεραπειών  εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Σπούδασε, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πολλές ειδικότητες των εναλλακτικών θεραπειών και έχει μεγάλη εμπειρία στην ψυχογράφηση των ανθρώπων και την ενεργειακή διάγνωση του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα έχει εκπαιδευτεί, στην Φυσικοπαθητική (Naturopathy), Ολιστική διατροφολογία, ανθοθεραπεία, αρωματοθεραπεία ,  γιόγκα και διαλογισμό, Life coaching, 10 είδη μασάζ (λεμφικό, σιάτσου, ινδικό κεφαλής, τάι μασάζ, αδυνατίσματος, σουηδικό ολιστικό, ψυχοενεργειακό,  αγιουβερδικό, βιονεργειακό μασάζ προσώπου σώματος, αρωματοθεραπείας) πνευματική θεραπεία, channeling, ρέικι, αγιουρβέδα, κινέζικη θεραπευτική κ.α.

Τα τελευταία χρόνια σπούδασε Συστημική Αναπαράσταση, και κάνει συνεδρίες ατομικές και ομαδικές. Επίσης Life coaching, που προσφέρει σε σεμινάρια και συνεδρίες, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους για να έχουν καλύτερη υγεία, αφθονία, αγάπη και αποδοχή από τους γύρω.
Πιστεύει και εφαρμόζει την θετική σκέψη, τις θετικές προθέσεις και τους θετικούς οραματισμούς.

Στόχος της δουλειάς της η επανασύνδεση του ατόμου με την αυτοθεραπευτική δύναμη μέσα του, η ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης του εαυτού του και η καλλιέργεια μιας θετικής στάσης ζωής και σκέψης . Για να έχουμε όλοι χαρά, αγάπη, ευημερία,  ισορροπία σώματος, ψυχής και πνεύματος .

To 2013 ίδρυσε τον επιμορφωτικό, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό σύλλογο, τον «Όμορφο Κόσμο» (www.omorfoskosmos.org) στο πλαίσιο του οποίου έχει δημιουργήσει e-learning τμήματα αρωματοθεραπείας / ανθοθεραπείας και ολιστικής διατροφολογίας, τα έσοδα από τα οποία διατίθενται για τα έξοδα του συλλόγου και για το ανθρωπιστικό έργο βοήθειας σε οικογένειες (κυρίως μονογονεϊκές) που έχουν πρόβλημα επιβίωσης.

Το 2015 έγινε πρόεδρος της Κοινωφελούς Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Ανθέα». Σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΕΑ θα δημιουργήσει μια σειρά προιόντων φιλανθρωπίας (charity products) για την ενίσχυση του σκοπού. Επίσης, εισάγει ανθοιάματα από ορχιδέες (Living Tree Orchids) από την Σκωτία και προϊόντα προστασίας από γεωπαθητικό στρές και ακτινοβολίες από την Αυστραλία.

Το 2018 και το 2021  έγινε board member of ANME (Association for Natural Medicine in Europe) με στόχο να προάγει τα δικαιώματα των CAM θεραπειών στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη .

Το 2021 έγινε πρόεδρος στην Ελληνική Ανθοϊαματική Εταιρεία για να προάγει την ανθοθεραπεία και τα οφέλη της στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Το 2021 έγινε μέλος στο ANP Association of Naturopathic Practitioners και στο General Naturopathic Council

Από το 2013 ζεί στην Νέα Μάκρη. Λόγω της απόστασης από την Αθήνα,  έχει επιλέξει να δουλεύει συνεδρίες μέσω τηλεφώνου και Skype,  για να μπορεί να επικοινωνεί με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει:

 • Βιοενεργειακό τσεκ απ : Διάγνωση της ενεργειακής κατάστασης των οργάνων και των συστηματων (πχ: ανοσοποιητικό , πεπτικό, ορμονικό κ.ο.κ) με την μέθοδο της κιναισθησίας .
 • Ανθοθεραπεία και συμβουλευτική : Με την βοήθεια των ιαμάτων του dr.Bach και των ιαμάτων από ορχιδέες ,και την προσέγγιση των βαθύτερων αιτιών που προξενήσανε την όποια ψυχοσωματική ανισορροπία στο άτομο, δίνεται ο κατάλληλος συνδυασμός ιαμάτων για να απαλειφθούν προβλήματα όπως άγχος, μελαγχολία, φοβίες, θλίψη κ.α.
 • Προγράμματα αποτοξίνωσης του οργανισμού για καλύτερη υγεία βασισμένα στις αρχές της φυσικοπαθητικής (naturopathy)
 • Προγράμματα ολιστικής αντιμετώπισης προβλημάτων μέσης και αυχένα  με μασάζ on site (σε ειδική καρέκλα μασάζ) ,ορθοσωμική γιόγκα για την διόρθωση της σρασης του σώματος, μαγνητικά πεδία και βιοθεραπεία (ρέικι) για τους πόνους- φλεγμονές .Ρεφλεξολογία – βοτανοθεραπεία – σωστή διατροφή .
 • Ολιστικό πρόγραμμα αντιμετώπισης άγχους και θλίψης με Αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια (μασάζ , λουτρά κ.α) – Ανθοθεραπεία με  πόσιμα ανθοιάματα και σπρέυ – Τεχνικές χαλάρωσης και γιόγκα – Συμβουλευτική ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (positive thinking life coaching) –  Βοτανοθεραπεία – ολιστική διατροφή και άλλα προγράμματα ανάλογα των προβλημάτων υγείας.

Διεξάγει σεμινάρια αυτογνωσίας – αυτοθεραπείας όπως:

 • Ρέικι α, β, γ βαθμού
 • Διάγνωση με το εκρεμμές «εμπιστεύομαι την εσωτερική μου φωνή»
 • «Δημιουργώ το σενάριο της ζωής μου»
 • Ενεργειακή θεραπεία ,εσωτερικού παιδιού , εφήβου ,θηλυκού και αρσενικού.
 • «Αντιμετωπίζω τους φόβους μου»
 • «Μαθαίνω να αγαπάω και να φροντίζω τους άλλους όπως και τον εαυτό μου»
 • «Έλκω τον κατάλληλο σύντροφο στην ζωή μου»
 • Εξισορρόπηση των τσάκρας και χρωματοθεραπεία.
 • Αυτομασάζ και βασικές αρχές αρωματοθεραπείας για το σπίτι .
 • Ασκήσεις ορθοσωμικής γιόγκα για καλύτερη στάση του σώματος

 Διαθέτει ανθοϊάματα από ορχιδέες (Living Tree Orchids) και ιάματα Bach, καθώς και προϊόντα προστασίας από ακτινοβολία και γεωπαθητικό στρες

Επικοινωνία:

Τηλέφωνα: 697-3247047 σταθερό 22949 – 40255

e-mail: rainbow.healing@hotmail.com

website: www.maria-leoni.gr

 

Κοινοποιήστε: