Μαρία Αμφιλοχιάδου

Η Μαρία Αμφιλοχιάδου γεννήθηκε στον Πειραιά.

Σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις στο Αγγλικό Εμπορικό Κολλέγιο St. George, όπου και αποφοίτησε το 1986 και στη συνέχεια έφυγε στην Αμερική όπου σπούδασε Interior Design & Floral Design στο κολλέγιο Delgado Community College of New Orleans, Louisiana, USA.

Εργάστηκε  από το 1992-1993 ως βοηθός Συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων και Διοργανώσεων διαφόρων events στο Meridian Hotel, Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα, ΗΠΑ.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως Διακοσμήτρια Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων, Υπεύθυνη στο τμήμα κατασκευών συνθέσεων ανθοδετικής και διακόσμησης, στο Happy Canyon Flowers, Denver, CO., έως και το 2002, όπου και επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί ως υπεύθυνη πωλήσεων στον Οίκο Giorgio Armani και στο Pavillion Christofle έως το 2012. Στη συνέχεια η ενασχόλησή της αφορά τη διοργάνωση και επιμέλεια έκθεσης σύγχρονης ζωγραφικής στα Etihad Towers, Abu Dhabi, 2013, στο Volvo Ocean Race, Abu Dhabi 2014, και μια σειρά από events που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Etihad Modern Art Gallery, Dubai και Abu Dhabi, 2015.

Παράλληλα με τις υπόλοιπες  δραστηριότητές της ως art consultant, όλα αυτά τα χρόνια οι  καλλιτεχνικές της ανησυχίες  την ώθησαν στο να ασχοληθεί επαγγελματικά, με καλλιγραφία απλή ή διακοσμημένη,  με εφαρμοσμένη ζωγραφική πάνω σε ύφασμα (ποδιές, τσάντες, πουγκιά potpourri, θήκες  μπουκαλιών, κλπ.) καθώς και μικτές τεχνικές όπως puff painting, decoupage, κλπ.

Αναλαμβάνει με χειροποίητη γραφή καλλιγραφίας, πάνω σε χάρτινες ή υφασμάτινες προσκλήσεις  γάμου, βάφτισης, αλλά και σε παιδικά πάρτυ, ευχαριστήριες κάρτες, κλπ., τα ονόματα των καλεσμένων σας. Επίσης οι μπομπονιέρες πρωτοτυπούν για την ποιότητα των υλικών και των ξεχωριστών χειροποίητων ζωγραφιστών σχεδίων!

Μέσα στις δημιουργίες της μπορείτε να βρείτε πρωτότυπες  ιδέες  για μοναδικά δώρα,  όπως σετ αρωματικά σαπούνια με πουγκιά ζωγραφικής ή decoupage , γεμισμένα από οικολογικό υαλοβάμβακα με πέρλες από λεβάντα, σε ίδιο μοτίβο σεταρισμένο για το μπάνιο  ή τη λινοθήκη!

Shopping bags, T-shirts, ποδιές, μαξιλάρια, θήκες μπουκαλιών, κλπ., όλα αυτά, ζωγραφισμένα σε πλούσια γκάμα σχεδίων με χρωμάτα ανεξίτηλα, μη τοξικά, οικολογικά πιστοποιημένα με ISO. Φτιαγμένα από υλικά φιλικά στο περιβάλλον όπως 100% βαμβάκι, μα πάνω από όλα με πολύ μεράκι, αγάπη και φαντασία!

Όλες της οι δημιουργίες  γίνονται και με σχέδια δικής σας έμπνευσης και επιλογής, (όνομα, μονόγραμμα, ημερομηνίες, κλπ.).

Οι τιμές της είναι πολύ οικονομικές για το εύρος της δουλειάς της και πλήρως προσαρμοσμένες στα σημερινά δεδομένα.

Κοινοποιήστε: