Κωνσταντίνος Λαζαράτος

Κωνσταντίνος Λαζαράτος

Ο Κωνσταντίνος Λαζαράτος γεννήθηκε στην Αθήνα. Από εφηβική ακόμα ηλικία διακρίθηκε ως αθλητής στον κλασικό αθλητισμό στον στίβο και στην ανατολική φιλοσοφία πολεμικών τεχνών (κορεάτικη αυτοάμυνα Τae-kwon-Do).
Ολοκλήρωσε τριετείς επαγγελματικές σπουδές Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα.
Συνεργάστηκε με την εταιρεία Ore farm σε είδη αρθροπλαστικής χειρουργικής, κάνοντας workshops στις χειρουργικές επεμβάσεις γόνατος και ισχίου στα νοσοκομεία ΝΊΜΙΤΣ – Ευαγγελισμός.
Το ενδιαφέρον του για την Ιπποκράτεια Ιατρική αλλά και τις παραδοσιακές μεθόδους ολιστικής θεραπευτικής, τον ώθησε  να συμμετάσχει:
α) στους κύκλους των μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυτοθεραπείας
β) σε εκπαιδευτικούς κύκλους Ομοιοπαθητικής
γ) στους εκπαιδευτικούς κύκλους συνεχούς εκπαίδευσης Ορθομοριακής Διατροφολογίας στο Ινστιτούτο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.
δ) σε εκπαιδευτικούς κύκλους Ομοτοξικολογίας- Βιολογικής θεραπείας.

Η φυσική του κλίση για τις χειροπρακτικές και φυσικές μεθόδους υποστήριξης, ήταν το κίνητρο για ολοκληρώσει την τριετή εκπαίδευση και στις μεθόδους  SHIATSU και Ρεφλεξολογίας.
Επίσης αποτέλεσε  ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ίδιο στον τομέα της διαγνωστικής, η εκπαίδευσή του  στην μέθοδο της Εφαρμοσμένης Νευρο-κινησιολογίας κατά Drs. Klinghardt -Williams και John Thie και στον τομέα της εκγύμνασης στην ειδική μέθοδο κινησιολογίας   Pilates.
 Ο ζήλος του όμως, για μεθόδους της  αφαρμάκου και μη παρεμβατικής θεραπευτικής, τον οδήγησε  στην ακόμα αναπτυσσόμενη και υπό έρευνα επιστήμη της ιριδολογίας,  στην οποίαν αφιέρωσε δύο έτη σπουδών με πιστοποίηση του πανεπιστημίου της Μόσχας της Φιλίας των Λαών και του Κέντρου Οφθαλμικής Μικροσημειοτικής Φυσικής Ιατρικής  DORIMO –  Ιταλίας.
Αμέσως δε μετά συμμετείχε στα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια Ιριδολογίας:

  • Μυοσκελετικό σύστημα – Σκλήρυνση κατά πλάκας και
  • Ψυχοσωματική Ιριδολογία.

 Από το 2007 εντάσσει τις μεθόδους υποστήριξης και αποκατάστασης με τις πρωτοποριακές και επιστημονικές έρευνες στη Βιο-Ηλεκτρομαγνητική Ενέργεια κατά την εφεύρεση του καθηγητή Δρ. Wolf Kafka και
Από το 2013 μετά από πολυετείς κλινικές έρευνες της ρώσικης τεχνολογίας προσεγγίζει και εφαρμόζει την κβαντική ιατρική μέσω της τεχνολογίας του Βιοσυντονισμού.
Από το 2014 προσθέτει τις σύγχρονες ιατρικές έρευνες πρόληψης, αντιγήρανσης και αυτοΐασης, αμερικάνικης και ουγγρικής έρευνας και εφαρμογής νανοτεχνολογίας και της ρώσικης τεχνολογίας των τρι-πεπτιδίων.
Το 2021 ολοκλήρωσε τις σπουδές του με τίτλο από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (ΕΚΠΑ) με εξειδίκευση και πιστοποίηση στην Ελληνική Ιπποκράτεια – Μικρασιατική Τραπεζούντιο Θεραπευτική.

 Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές των ΕΤ1, MEGA, THΛΕΦΩΣ, για παρουσίαση της Ιριδολογίας, έχει δώσει συνεντεύξεις σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και ενημερωτικές διαλέξεις με θέματα όπως «Η προσφορά της Ιριδολογίας», «Πρόληψη αντί για θεραπεία», «Τοξικότητα περιβάλλοντος», «Υγεία και Αντιγήρανση».

 Είναι ιδρυτικό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιριδολόγων και μέλος της Διευρωπαϊκής Ένωσης Συμπληρωματικής Ιατρικής 

 Προσφέρει, στο χώρο του στην Αθήνα, συνεδρίες ιριδολογίας, εφαρμογή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων Bemer, Θεραπευτικό Μασάζ, Βιοσυντονισμό, έλεγχο δυσανεξίας τροφών, ρύθμιση βιομαγνητικών πεδίων, Lifewave, και διαθέτει προϊόντα αποτοξίνωσης και διατροφής

 Επικοινωνία:

Τηλέφωνα:           210-89.92.588, κιν. 697-7770248

Ε-mail:                    constlaz@yahoo.gr

Δικτυακός τόπος:  https://bionomia.wordpress.com/

 

Κοινοποιήστε: