Τάνια Αληγιάννη

H Τάνια Αληγιάννη γεννήθηκε στον Πειραιά το 1983 και τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται στην Κρήτη ως Εναλλακτική Θεραπεύτρια.

Από πολύ μικρή ηλίκια ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με καθε μορφή τέχνης-έκφρασης (χορό, θέατρο, τραγούδι), παίρνοντας μέρος σε πολλές δημόσιες εκδηλώσεις. Το 2002 τελείωσε τεχνικό λύκειο όπου σπούδασε την τέχνη της αισθητικης-κομμωτικής και συνέχισε τις σπουδές της με τετράχρονη φοίτηση σε ιδιωτική σχολή κομμωτικής όπου μάλιστα βραβεύτηκε σε διαγωνισμό. Παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια με μεγαλους κομμωτές οπως ο Τρύφωνας Σαμάρας και ο François.

Από τα 20 της χρόνια ανακάλυψε τη μεγάλη της αγάπη, το μασάζ, και ιδιαίτερα το θεραπευτικό, στο οποίο αμέσως έδειξε ένα έμφυτο ταλέντο. Μέσα από αυτό διδάχτηκε πώς είναι να δίνεις αγάπη μέσα απο το άγγιγμα κοιτώντας τον άλλον με συμπόνια κ κατανόηση. Ο όρος ”μασάζ ” όμως εκείνα τα χρονια ήταν για κάποιους παρεξηγημένος, κι αυτό την έκανε να διστάζει να πάρει την απόφαση ν’ασχοληθεί μ’αυτό.
Το 2011 βρέθηκαν επιτέλους οι κατάλληλες συνθήκες και ξεκίνησε τη σπουδή της στο ΙΕΚ Πειραιά «Εναλλακτικές θεραπείες».

Στις αρχές του 2013 παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια στη Ρεφλεξολογια (ακόμα σήμερα από τα αγαπημένα της είδη), Αρωματοθεραπεια,Ταυλανδέζικο μασαζ, Ινδικό μασάζ κεφαλής. Tον Ιούλιο του 2013 παρακολούθησε στην NHS Αγιουρβεδικό ινδικό μασάζ πλατης: ένα σεμιναριο σταθμός για την επαγγελματική της σταδιοδρομια. Εκεί της έγινε η πρόταση να εργαστεί σε Spa στην Κρήτη.  Στα τέλη του 2013 ταξίδεψε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για περαιτέρω σεμινάρια στο χαλαρωτικό μασάζ , παίρνοντας την πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδια Μασάζ μέσω του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και στο Θεραπευτικό μασάζ παίρνοντας κι εκεί την πιστοποίησή της με άριστα.  Παρακολουθησε επίσης σεμινάρια Hot Stones κ Αyurveda massage κεφαλής στην ΝΗS και το 2016 σεμινάριο κινησιοθεραπείας οσφυικής μοίρας.

Μέχρι τώρα ζει στο Ρέθυμνο Κρήτης όπου τους καλοκαιρινούς μήνες εργάζεται σε μεγαλα spa του νησιού.

Ένα όνειρο που θέλει να εκπληρώσει είναι ένας χώρος Εναλλακτικών Θεραπειών, παράλληλα με τουριστική δραστηριότητα.Το πιο ακραίο της όνειρο όμως είναι καποια στιγμή για λογους εμπειρίας να μπορούσε να ταξιδέψει έστω για λίγες μερες στις Μαλδίβες. Όχι μόνο για να απολαύσει τα τοπία, αλλα για να προσφερει της υπηρεσίες της κάτω απο τον τροπικό ουρανό.

Υπηρεσίες που προσφέρει:

χαλαρωτικό κ θεραπευτικό μασάζ – αυχένα, πλάτης, και οσφυικής μοίρας -, καθώς και εξειδικευμένο μασάζ για την ισχυαλγία. Shiatsu, Thai yoga massage, ρεφλεξολογια, λεμφικό μασάζ προσώπου και περιποίηση, hot stones, κινησιοθεραπεια, αρωματοθεραπεια, ayurveda massage, μασάζ κεφαλής, αθλητικό μασάζ, μασάζ με βεντούζες.

Κοινοποιήστε: