Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου

Λεονί Γεωργοπούλου

Ολιστική θεραπεύτρια και δασκάλα ολιστικών θεραπειών

Η  Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι ολιστική θεραπεύτρια και δασκάλα ολιστικών θεραπειών  εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Σπούδασε, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πολλές ειδικότητες των εναλλακτικών θεραπειών και έχει μεγάλη εμπειρία στην ψυχογράφηση των ανθρώπων και την ενεργειακή διάγνωση του οργανισμού.

Τα τελευταία χρόνια σπούδασε Life coaching και στα σεμινάρια και συνεδρίες της, βοηθάει τους άλλους να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους για να έχουν καλύτερη υγεία , αφθονία, αγάπη και αποδοχή από τους άλλους. Πιστεύει και εφαρμόζει την θετική σκέψη ,τις θετικές προθέσεις και τους θετικούς οραματισμούς.

Πιο συγκεκριμένα έχει εκπαιδευτεί ,στην Φυσικοπαθητική – Naturopathy, Ολιστική διατροφολογία, ανθοθεραπεία, αρωματοθεραπεία ,  γιόγκα και διαλογισμό , Life coaching, 10 είδη μασάζ (λεμφικό ,σιάτσου, ινδικό κεφαλής, τάι μασάζ, αδυνατίσματος , σουηδικό ολιστικό, ψυχοενεργειακό , αγιουβερδικό, βιονεργειακό μασάζ προσώπου σώματος, αρωματοθεραπείας) πνευματική θεραπεία, channeling , ρέικι, αγιουρβέδα, κινέζικη θεραπευτική κ.α

Στόχος της δουλειάς της η επανασύνδεση του ατόμου με την αυτοθεραπευτική δύναμη μέσα του ,η ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης του εαυτού του και η καλλιέργεια μιας θετικής στάσης ζωής και σκέψης .Για να έχουμε όλοι χαρά αγάπη ευημερία –  ισορροπία σώματος – ψυχής και πνεύματος .

Τo 2013 ίδρυσε έναν επιμορφωτικό , πολιτιστικό και ανθρωπιστικό σύλλογο τον «ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ « (www.omorfoskosmos.org) που έχει δημιουργήσει  e-learning τμήματα αρωματοθεραπείας / ανθοθεραπείας και ολιστικής διατροφολογίας  όπου τα έσοδα από αυτά διατείθονται για τα έξοδα του συλλόγου και για το ανθρωπιστικό έργο βοήθειας σε οικογένειες (κυρίως μονογονεικές) που έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΕΑ  δημιουργεί μια σειρά προιόντων φιλανθρωπίας (charity products) για την ενίσχυση του σκοπού.

Τα τελευταία 8 χρόνια ζεί στην Νέα Μάκρη με τον γιό της. Λόγω της απόστασης από την Αθήνα   έχει επιλέξει να δουλεύει με τηλεφωνικές και skype συνεδρίες για να μπορεί να επικοινωνεί με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει:

 • Βιοενεργειακό τσεκ απ : Διάγνωση της ενεργειακής κατάστασης των οργάνων και των συστηματων (πχ: ανοσοποιητικό , πεπτικό, ορμονικό κ.ο.κ) με την μέθοδο της κιναισθησίας .
 • Ανθοθεραπεία και συμβουλευτική : Με την βοήθεια των ιαμάτων του dr.Bach και των ιαμάτων από ορχιδέες ,και την προσέγγιση των βαθύτερων αιτιών που προξενήσανε την όποια ψυχοσωματική ανισορροπία στο άτομο, δίνεται ο κατάλληλος συνδυασμός ιαμάτων για να απαλειφθούν προβλήματα όπως άγχος, μελαγχολία, φοβίες, θλίψη κ.α.
 • Προγράμματα αποτοξίνωσης του οργανισμού για καλύτερη υγεία βασισμένα στις αρχές της φυσικοπαθητικής (naturopathy)
 • Προγράμματα ολιστικής αντιμετώπισης προβλημάτων μέσης και αυχένα  με μασάζ on site (σε ειδική καρέκλα μασάζ) ,ορθοσωμική γιόγκα για την διόρθωση της σρασης του σώματος, μαγνητικά πεδία και βιοθεραπεία (ρέικι) για τους πόνους- φλεγμονές .Ρεφλεξολογία – βοτανοθεραπεία – σωστή διατροφή .
 • Ολιστικό πρόγραμμα αντιμετώπισης άγχους και θλίψης με Αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια (μασάζ , λουτρά κ.α) – Ανθοθεραπεία με  πόσιμα ανθοιάματα και σπρέυ – Τεχνικές χαλάρωσης και γιόγκα – Συμβουλευτική ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (positive thinking life coaching) –  Βοτανοθεραπεία – ολιστική διατροφή και άλλα προγράμματα ανάλογα των προβλημάτων υγείας.

Διεξάγει σεμινάρια αυτογνωσίας – αυτοθεραπείας όπως:

 • Ρέικι α, β, γ βαθμού
 • Διάγνωση με το εκρεμμές «εμπιστεύομαι την εσωτερική μου φωνή»
 • «Δημιουργώ το σενάριο της ζωής μου»
 • Ενεργειακή θεραπεία ,εσωτερικού παιδιού , εφήβου ,θηλυκού και αρσενικού.
 • «Αντιμετωπίζω τους φόβους μου»
 • «Μαθαίνω να αγαπάω και να φροντίζω τους άλλους όπως και τον εαυτό μου»
 • «Έλκω τον κατάλληλο σύντροφο στην ζωή μου»
 • Εξισορρόπηση των τσάκρας και χρωματοθεραπεία.
 • Αυτομασάζ και βασικές αρχές αρωματοθεραπείας για το σπίτι .
 • Ασκήσεις ορθοσωμικής γιόγκα για καλύτερη στάση του σώματος

 Διαθέτει ανθοϊάματα από ορχιδέες (Living Tree Orchids) και ιάματα Bach, καθώς και προϊόντα προστασίας από ακτινοβολία και γεωπαθητικό στρες

Επικοινωνία:

Τηλέφωνα: 697-3247047 σταθερό 22949 – 40255

e-mail: rainbow.healing@hotmail.com

website: www.maria-leoni.gr

 

Κοινοποιήστε: